Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Accident rutier cu 3 victime in Trifesti

În ziua de 20 septembrie a.c., în jurul orei 09.30, pe DN 15 D, în afara localitătii Trifești, judetul Neamț, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea usoară a trei persoane.
Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce D. Vlad, de 20 de ani, din Piatra Neamt, conducea un autoturism, pe DN 15 D, având directia de deplasare Roman – Piatra Neamt, în afara localitătii Trifesti, nu a păstrat o distantă suficientă si a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care era condus regulamentar în fata sa de B. Daniel, de 34 de ani, din Roman.
Din accident a rezultat rănirea usoară a trei pasageri din al doilea autoturism respectiv S. Vasile, de 39 de ani, din Roman, diagnosticat cu traumatism coloană cervicală și vertebro – lombară, V. Daniel, de 42 de ani, din Roman, diagnosticat cu traumatism coloană vertebrală si B. Elena, de 43 de ani, din comuna Bozieni, judetul Neamt, diagnosticată cu traumatism coloană vertebrală.
Cercetările sunt continuate de Biroul Rutier Roman.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *