Accident rutier pe Bulevardul Roman Mușat – Un copil de 6 ani a fost rănit

La data de 15 februarie a.c., în jurul orei 14:00, polițiștii Biroului Rutier Roman au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe Bulevardul Roman Mușat, în municipiul Roman.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat, în vârstă de 75 de ani, din Roman, conducea un vehicul, pe bulevardul Roman Mușat, nu s-ar fi asigurat la efectuarea manevrei de întoarcere, peste marcajul longitudinal continuu, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani, din Ion Creangă.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea unui minor de 6 ani, pasager în al doilea autoturism. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.”, a declarat insp. Ciofu Ramona, IPJ Neamț.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy