Accident în Tămășeni. Autorul accidentului era băut și fără permis

În ziua de 07.04.2016, în jurul orelor 10.00, polițiștii din cadrul Postului de Poliţie Tămăşeni au intervenit la o sesizare privind producerea unui accident de circulație soldat cu pagube materiale, produs pe raza comunei. condus-beatLa fața locului a fost identificat conducătorul auto, un bărbat de 43 de ani, din Tămășeni, stabilindu-se că în timp ce acesta conducea un autoturism pe strada Traian din localitate, a acroşat un alt autoturism parcat în faţa farmaciei, rezultând doar avarierea vehiculelor.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de peste de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Roman unde i-au fost recoltate probe biologice, pentru stabilirea alcoolemiei. Totodată în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere unui autovehicul fără permis şi sub influenţa alcoolului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy