Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Accidente rutiere în Neamț

????????????????????????????????????

În ziua de 20 septembrie, orele 07.15, pe strada Ștefan cel Mare din Roman, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea unei persoane. În urma cercetărilor se pare că în timp ce un bărbat de 32 ani din Roman conducea un microbuz pe strada Ștefan cel Mare, a surprins și accidentat grav un pieton de 58 ani din Roman care se angajase în traversarea străzii regulamentar pe trecerea pentru pietoni. În cauză se efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor producerii accidentului.

În ziua de 20 septembrie, orele 07.42, pe raza localității Pipirig, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea unei persoane. În urma cercetărilor se pare că în timp ce un bărbat de 52 ani din comuna Pipirig conducea un autoturism pe raza comunei, a surprins și accidentat grav un pieton de 37 ani din comună. În cauză se efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor producerii accidentului.

În ziua de 20 septembrie, orele 06.49, pe strada G-ral Dăscălescu din Piatra Neamț, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea unei persoane.
În urma cercetărilor se pare că în timp ce un bărbat de 55 ani din comuna Dva Roșie conducea un autoturism pe strada G-ral N. Dăscălescu din Piatra Neamț a surprins și accidentat ușor un pieton de 45 ani care era angajat în traversarea străzii, pe marcajul pietonal. După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei, fără a anunța poliția, acesta fiind ulterior depistat. În cauză se efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor producerii accidentului.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *