Acțiune BLITZ organizată de polițiștii rutieri, pe DN2-E85

La data de 26 mai a.c., în intervalul orar 16:00-19:00, polițiștii din cadrul B.D.N.E. Piatra Neamț si B.D.N.E. Roman au acționat pe tronsonul de drum DN2-E85, pentru combaterea excesului de viteză.

Urmare a abaterilor constatate polițiștii au aplicat 24 de sancțiuni contravenționale, 23 dintre acestea privind nerespectarea regimului legal de viteză, în valoare de aproximativ 25.000 lei.

Totodată, aceștia au reținut 5 permise de conducere, 4 dintre acestea conducătorilor auto ce au depășit regimul legal de deplasare și unul pentru neacordare de prioritate.

Deoarece pe tronsonul de drum DN2-E85 au loc frecvent evenimente rutiere, multe dintre acestea produse pe fondul abaterilor la regimul legal de viteză, astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare, atât pe acest sector de drum cât și pe alte drumuri din județul Neamț, unde din păcate, înregistrăm în continuare evenimente rutiere.”, transmit reprezentanții IPJ Neamț.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy