Acțiune în municipiul Roman, pentru prevenirea infracționalității stradale

La data de 25 februarie a.c., în intervalul orar 20:00-00:00, polițiștii din  cadrul Poliției municipiului Roman au acționat pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor stradale.

Acțiunea cu efective mărite a vizat, zona barurilor și a sălilor de jocuri din municipiul Roman, fiind efectuate controale la 20 de operatori economici.

Polițiștii au legitimat 56 de persoane și au verificat 20 de autoturisme, fiind aplicate 2 sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 2.500 de ron.

Cu această ocazie, în incinta unei săli de jocuri, a fost identificat, în flagrant, un bărbat de 36 de ani, din Roman, care avea asupra sa, un spray iritant lacrimogen.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, obiectul găsit fiind ridicat de polițiști în vederea continuării cercetărilor.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy