Acțiunea “Ghiozdănelul” de la Roman. Copiii de la Centrul de zi “Iubire și speranță”, pregătiți pentru școală de către social-democrați

Copilașii care frecventează Centrul de zi “Iubire și speranță” din Roman au avut parte de o surpriză plăcută în pragul noului an școlar. Sâmbătă, 9 septembrie, romașcanii din echipa social-democrată le-au dăruit ghiozdane noi, umplute cu bunătate, solidaritate, hăinuțe și rechizitele necesare pentru a începe școala cu entuziasm.

Această acțiune, intitulată “Ghiozdanelul,” este o inițiativă a Elenei Tabacariu – președintele Organizației Femeilor Social-Democrate (OFSD) din Roman, și se află la a doua ediție. Ei i s-au alăturat colegi de partid care au aderat la deviza „Fericirea nu se primește de-a gata. Ea vine din acțiunile tale.”

„Ghiozdanelul este o acțiune dragă sufletului meu, începută anul trecut, când am preluat președinția OFSD Roman, după interimat, și continuată și anul acesta cu ajutorul colegilor mei din echipa PSD Roman.”, explică Elena Tabacariu.

Centrul de zi “Iubire și Speranță”, sub coordonarea pr. Mihăiță Popovici, oferă nu doar hrană pentru trup, ci și pentru suflet, dar și acces la activități educative pentru 37 de copii de toate vârstele. În plus, acești copii primesc un pachețel cu mâncare pentru părinții lor de acasă. Centrul este, de asemenea, un sprijin vital pentru persoanele vârstnice neajutorate și persoanele cu dizabilități din zona Roman.

„Respectăm profund omul călăuză, părintele și dascălul Mihăiță Popovici, pentru devotamentul, străduința și înțelepciunea sa. El este un model pentru acești copii și pentru noi, iar impactul său va dura toată viața.”, transmite președinta OFSD Roman.

În mod constant, echipa PSD Roman a demonstrat că este alături de comunitate și susține cu inima deschisă activitățile desfășurate la acest centru. Elena Tabacariu a subliniat: „Împreună cu colegii din echipa PSD, suntem prezenți aici ori de câte ori simțim că părintele Mihăiță Popovici are nevoie de sprijinul și ajutorul nostru.”

Știm că se spune că binele trebuie făcut în liniște. Dar stim și că trăim într-o lume care are nevoie acută de exemple pozitive, de “acțiuni” pozitive care să fie date exemplu astfel încât din ce în ce mai mulți oameni să facă… Bine.

“Vreau să felicit colegii din echipa PSD Roman care nu au rămas indiferenți și au contribuit astfel încât acțiunea >Ghiozdănelul< să fie una de succes. Prin acest exemplu concret de solidaritate și generozitate, colegii mei nu oferă doar resurse materiale, ci și transmit un mesaj puternic despre importanța ajutorului și sprijinului comunitar. Prin aceste fapte bune, putem aduce lumină și speranță în viețile celor mai puțin norocoși. Da, eu cred că implicarea poate face diferența în comunitate. Felicitări colegilor social democrați și mult succes tuturor copiilor în noul an școlar”, a declarat Daniel Vasilică Harpa, președintele PSD Neamț (și președinte interimar al PSD Roman).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy