Acțiuni permanente pentru creșterea siguranței rutiere

Având în vedere perioada minivacanței, perioadă în care valorile de trafic înregistrează creșteri, polițiștii rutieri acționează constant, pe sectoarele de drum și în zonele unde se înregistrează evenimente rutiere, pentru prevenirea acestora și combaterea principalelor cauze generatoare.  

Astfel, la data de 2 iunie a.c., în intervalul orar 16:00-19:00, polițiștii rutieri au acționat pe sectorul de drum DN2-E85, în noaptea de 3 iunie a.c., în intervalul orar 20:00-04:00 pe raza localităților Târgu-Neamț și Piatra-Neamț, iar în noaptea de 4 iunie a.c., în intervalul orar 19:00-03:00, pe raza orașului Bicaz și a municipiului Roman.

Pe timpul desfășurării acțiuni, polițiștii au depistat în flagrant un conducător auto, ce conducea sub influența alcoolului și au aplicat 61  de sancțiuni contravenționale.

Pentru abaterile constatate, polițiștii au reținut 18 permise de conducere și au retras 7 certificate de înmatriculare.

Au fost efectuate aproximativ 300 de testări cu aparatele etilotest și 30 de testări cu aparatele drugtest, fiind verificate aproximativ 400 de vehicule

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy