Activitatea Mastercard în Moldova

Mastercard este unul dintre principalii jucători de pe piața de plăți din Moldova. Această companie tehnologică oferă o gamă largă de produse și servicii în domeniul plăților, care contribuie la facilitarea plăților zilnice pentru deținătorii de carduri.

Mastercard este implicat activ în îmbunătățirea și modernizarea infrastructurii de plăți din Moldova. Compania implementează în mod constant tehnologii și soluții inovatoare pentru a oferi o experiență optimă și a răspunde nevoilor clienților. De exemplu, introducerea cardurilor contactless a făcut posibilă accelerarea și simplificarea procesului de plată, asigurând un nivel mai ridicat de securitate a tranzacțiilor.

Cardul contactless de la Mastercard este un mijloc de plată comod și sigur, care vă permite să efectuați tranzacții cu cardul dvs. de plată contactless.

De asemenea, puteți utiliza Mastercard pentru a efectua plăți contactless cu ajutorul smartphone-ului sau smartwatch-ului. Serviciile digitale precum Apple Pay, Google Pay și Garmin Pay fac posibil acest lucru, ceea ce simplifică procesul de plată, făcându-l mai comod, mai plăcut și mai sigur.

Avantajele de a fi deținător al unui card Mastercard

  • Universalitate și siguranță. Mastercard este unul dintre cele mai universale și sigure sisteme de plată din lume. Datorită rețelei globale, cardurile Mastercard sunt acceptate în aproape toate locurile din lume, ceea ce permite deținătorilor săi să facă cu ușurință cumpărături în străinătate.
  • Cashback-uri și bonusuri. Multe bănci care emit carduri Mastercard în Moldova oferă diverse programe de bonusuri și cashback-uri pentru clienții lor. Aceasta înseamnă că atunci când faceți cumpărături cu un card bancar Mastercard, puteți participa la activități promoționale, puteți primi înapoi o parte din mijloace etc.

În plus, un card premium de la Mastercard, cum ar fi Platinum Mastercard® și World Elite Mastercard®, poate deveni un instrument de plată indispensabil pentru toți cei care apreciază în mod deosebit confortul. Acesta oferă o serie de beneficii, inclusiv acces la săli business, servicii de concierge și multe altele.

  • Săli business. Deținătorii de astfel de carduri Mastercard beneficiază de acces privilegiat la sălile business din aeroporturile din întreaga lume. Acesta vă asigură o ședere confortabilă și calmă la aeroport, vă permite să vă relaxați și să vă pregătiți pentru zborul ce urmează.
  • Serviciul de concierge. Serviciul de concierge de la Mastercard oferă acces la un serviciu personalizat de asistență în organizarea călătoriilor, rezervările la restaurante, cumpărarea de bilete la evenimente și multe altele.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy