ActOrchestra (teatru muzical care nu e musical)

În prima zi a Festivalului de Teatru Pledez pentru Tine(ri)! începând cu ora 22:00 în Sala Mare a Teatrului Tineretului vă invităm la un spectacol muzical care nu e Music Hall. Spectacol de muzică și pantomimă.
Nu este concert, nici teatru muzical, nici improvizaţie muzicală, nici exerciţiu de actorie… dacă vrem să definim genul. Este doar un joc la care se rîde… serios, cu 3 actori şi încă 20 de parteneri… sau instrumente muzicale. Orchestra din această seară transformă concertul într-un spectacol de teatru, pentru că luptele de culise sunt mai spectaculoase decât spectacolul din scenă. Instrumentele o iau razna, iar artiştii devin o prelungire a sunetelor.
O poveste plină de umor, cu trei personaje pornite pe (mereu) imprevizibilul drum al supremaţiei pe scenă. Un concert împachetat într-o poveste veselă, sonoră, ritmată. Sunteţi pregătiţi pentru un maraton muzical şi teatral de o oră, unde se trece cu viteza luminii de la Mozart la rock… şi la chansonete? Puneţi-vă centurile de rezistenţă maximă pentru starea de râs.

Performeri:
Florin Călbăjos
Petre Ancuţa
Emilian Mârnea

Regia: Horia Suru
Costumele: Alina Herescu

Video & light design: Claudiu Stan
Sound design: Mac Gheorghiu și Călin Țopa

12095021_957430010985436_168392155849170168_o

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy