Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Admiterea în învățământul postliceal militar

Admiterea din acest an în învățământul postliceal militar se va desfășura pe baza mediei de la Bacalaureat (nu vor exista examene scrise).

Metodologia de organizare şi desfăşurare a admiterii în școlile de maiștri militari și subofițeri în anul de învățământ 2020-2021 poate fi vizualizată AICI
Pentru mai multe detalii accesați site-urile școlilor militare de maiștri militari și subofițeri, deoarece fiecare unitate de învățământ va publica, foarte curând, propria metodologie de admitere.”, se precizează pe pagina de Facebook a Centrul Militar Județean Neamț.

 Admiterea 2020:
Admiterea candidaților înscriși pe locurile Ministerului Apărării Naționale se realizează după parcurgerea etapelor specificate în Anexa nr. 2 la Ordinul ministrului apărării naționale nr. M 112/2020 pentru modificarea Ordinului M 217/219. O puteți vizualiza AICI

Pe scurt:

  •  Dosarele candidaţilor vor fi trimise la unitățile de învățământ postliceal militar, conform primei opțiuni.
  • Candidaţii vor fi ierarhizaţi în ordine strict descrescătoare a mediei de admitere (mediei de la examenul de bacalaureat).
  • Locurile scoase la concurs vor fi ocupate în ordinea ierarhizării, de către candidații declarati ”Admis”/”Apt” la selecție.
  • Toate probele de selecție, inclusiv examinarea medicală rămân valabile.
  •  Candidații astfel ierarhizați vor participa la procesul de selecție începând cu data de 31.07.2020.
  • Pentru candidaţii care au susţinut, deja, probele de selecţie, rezultatele rămân valabile.
  •  Candidații vor susține probele de selecție în ordinea ierarhizării, până la ocuparea tuturor locurilor scoase la concurs.

Mai multe informaţii puteţi obţine accesând link-urile indicate sau contactând personalul birourilor informare-recrutare ori accesând site-urile unităților de învățământ postliceal militar şi consultând metodologiile de admitere ale acestor școli.

Pentru informații suplimentare CONTACTAȚI BIROURILE INFORMARE RECRUTARE.
Adresele și nr. de telefon pot fi găsite aici:

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *