Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Adrian Bezna, Walter Ghicolescu și Krypton Unplugged, pe scena Târgului de Crăciun de la Neamț

folk

Luni, 19 decembrie, începând cu ora 18:00, în cadrul Târgului de Crăciun, pe scena amplasată la Curtea Domnească au urcat pentru a susţine recitaluri muzicale Adrian Bezna, Walter Ghicolescu și trupa Krypton Unplugged.
Pentru început, scena a fost luată cu asalt de reprezentanții muzicii folk, Adrian Bezna și Walter Ghicolescu.
Cântăreț, poet, Adrian Bezna îşi propunea mereu să cânte alături de tinere talente ale folk-ului. Artistul a participat la festivaluri şi concursuri unde a fost premiat, iar în 2008, a câştigat marele premiu la Festivalul „Poarta Sărutului“ de la Târgu Jiu.

Walter Ghicolescu este unul dintre artiștii care păstrează încă vie muzica folk în România. Înzestrat cu un timbru special, folkistul cântă cu plăcere deosebită piese vechi, pe care nu le mai cântă nimeni. Ultimul album marca Walter Ghicolescu a apărut în 2015 și se numește Trecerea Lumilor.

Finalul a aparținut trupei Krypton Unplugged. Gabi ”Guriţă” Nicolau (voce), Eugen Mihăescu (chitară) şi Teodora Dragomirescu (violă) au adus în atenția publicului un sound inedit, acustic.

folk
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *