Adrian Niță: „Femeile antreprenor din Neamț încep să se mobilizeze și să dezbată teme de interes major pentru societate, cu aplicabilitate în rândul tinerei generații”

Adrian Niță, Prefectul Județului Neamț, a răspuns invitației doamnei Mirela Lungu, președinte al Organizației Femeilor Antreprenor din Neamț din cadrul UGIR, și a participat la o dezbatere cu două teme foarte importante și de interes: „Tinerii – o soluție pentru România într-o perioadă a crizelor suprapuse” și „Transparență și predictibilitate în relațiile de muncă”.

Le-am transmis participanților reuniți la Târgu-Neamț un mesaj de susținere a unor astfel de dezbateri și convingerea mea că vor fi puse în aplicare multe modele de bună practică, dată fiind experiența bogată a spiker-ilor, experților și femeilor de succes care au dat curs evenimentului.

Femeile antreprenor din Neamț încep să se mobilizeze și să dezbată teme de interes major pentru societate, cu aplicabilitate în rândul tinerei generații, ceea ce mă bucură foarte mult!

Tinerilor nu trebuie să le fie teamă să gândească în afara tiparelor. Nu este o problemă să îți fixezi ținte mari pe care să nu le atingi din start dar să muncești pentru îndeplinirea lor! E o problemă dacă îți fixezi ținte mici și le atingi.

Le mulțumesc doamnelor antreprenor care pe lângă activitățile de succes pe care le gestionează își fac timp și pentru soluționarea problemelor societății și în special a tinerei generații!

Succes fiecăreia, în continuare!”, a transmis Prefectul Județului Neamț, Adrian Niță.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy