Adrian Niță: „Mă bucur foarte mult că și în 2023, în Neamț se va lucra intens pentru modernizarea de drumuri, poduri și alte obiective de interes județean”

Mă bucur foarte mult că și în 2023, în Neamț se va lucra intens pentru modernizarea de drumuri, poduri și alte obiective de interes județean”, a transmis domnul Adrian Niță, Prefectul județului Neamț.

În cursul zilei de ieri, Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean, și primarii din 4 orașe și 42 de comune din județul Neamț au semnat actele adiționale pentru continuarea a 110 proiecte de investiții derulate prin PNDL 2, al cărui termen final este 31 decembrie 2024.

Sunt convins că toți responsabilii se vor implica pentru a fi finalizate în timp util toate proiectele care vizează extinderea, reabilitarea și modernizarea de școli, grădinițe, dispensare, înființarea de sisteme de alimentare cu apă și rețele de canalizare, îmbunătățirea infrastructurii rutiere locale prin modernizarea unor străzi, modernizarea sistemului de iluminat public stradal, modernizarea și construirea de poduri și podețe, modernizarea de drumuri vicinale etc.

Calitatea vieții din județ trebuie să crească și pentru asta toți cei care au fost creditați de către nemțeni au obligația morală de a face tot ce le stă în putere ca să găsească soluții de dezvoltare a zonei noastre.”, a mai transmis Prefectul județului Neamț, domnul Adrian Niță.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy