Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

ALDE, în opoziție cu PSD, dar în alianță cu județul Neamț

La ultima ședință de Consiliu Județean, ALDE, aflat în opoziție cu PSD, a votat alături de PSD proiectele de pe ordinea de zi.

Asaftei Ion, președintele ALDE Neamț, a dat o explicație cât se poate de logică acestui comportament prin care, deși în opoziție cu PSD, a votat proiectele propuse de consilierii acestui partid.

Din ce a spus Ion Asaftei, înțelegem că ALDE Neamț a fost parte, alături de PSD, la toate proiectele făcute până acum în interesul cetățenilor din județul Neamț și nu se pot dezice de acest lucru. Așadar, deși în opoziție politică, ALDE a ales să fie în alianță cu județul Neamț în sensul în care tot ce au făcut bun împreună cu PSD să fie susținut în continuare în interesul cetățenilor din Neamț.

Poate nu ar fi rău ca și alte formațiuni politice să învețe ceva de aici și să pună pe primul plan interesul oamenilor și înainte de alianțele politice să facă o alianță morală cu județul Neamț.

Iosub Robert

arsene


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *