Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

ALDE Neamț se poate lăuda (alături de partenerii de guvernare) cu cele mai mari proiecte din ultimii 30 de ani din Neamț

Dragi nemțeni, iată, a trecut vremea pașilor mici pe care a trebuit să îi facem pentru a porni motorul dezvoltării județului nostru. Intrăm în linie dreaptă cu implementarea proiectelor de anvergură!
Fără nicio exagerare, ALDE, formațiune aflată în alianța de guvernare alături de PSD, este „direct răspunzătoare” de implementarea a nenumărate proiecte în Neamț.
Personal, am semnat în ultima perioadă documentele necesare pentru demararea celor 44 de proiecte pentru reabilitarea infrastructurii rutiere, proiecte care au fost aprobate în ședința Consiliului Județean Neamț de săptămâna trecută. 
În acest mandat, după o perioadă care unora li s-a părut lungă – dar de fapt a însemnat timpul necesar pentru pregătirea atâtor documente necesare – județul nostru este cuprins de șantiere! 
Ca vicepreședinte al Consiliului Județean Neamț și lider județean al ALDE, sunt fericit că instituția și formațiunea pe care le reprezint reușesc să rezolve problemele esențiale ale infrastructurii rutiere din Neamț!
Știu, multe alte proiecte sunt deja în derulare, iar altele urmează să demareze!
Am făcut pași mici, dar siguri! Acum, accelerăm pentru dezvoltarea județului Neamț!
” transmite Asaftei Ion, președintele ALDE Neamț pe pagina sa de socializare.

Realizările la care ALDE a luat parte alături de PSD arată că ALDE a fost un partid orientat, care a știut cu cine să se alieze ca să fie și la guvernare și să obțină și rezultate politice pe care să le poată trece în CV-ul partidului.

La Neamț, coaliția PSD-ALDE chiar funcționează fără probleme deosebite la nivelul Consiliului Județean, unde președintele este de la PSD și vicepreședintele cu cele mai multe atribuții delegate, de la ALDE.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *