Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Alocare de fonduri pentru realizarea unor obiective de investiții din cadrul Consiliului Județean Neamț

fonduri-guvern

Printr-o Hotărâre adoptată astăzi, Guvernul a aprobat alocarea din Fondul de rezervă bugetară a sumei de 22,7 milioane lei pentru realizarea unor obiective de investiții din cadrul Consiliului Județean Neamț.

  • 11 milioane lei sunt destinați construirii unui corp nou de clădire – Pavilion Central, pentru Complexul de Servicii pentru Persoane Adulte cu Handicap din Roman. În luna noiembrie a acestui an, clădirea veche a fost deteriorată, fiindu-i afectată rezistența mecanică și stabilitatea. Astfel, 50 de persoane au fost evacuate și realocate în alte centre de specialitate pentru persoane cu handicap din județul Neamț.
  • 11,7 milioane lei vor fi folosiți pentru construirea unei noi clădiri în cadrul Centrului de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Războieni. Anul acesta în luna noiembrie, o comisie de experți din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Socială Neamț, a constatat că pavilionul central, construit în anul 1905, prezintă o mare stare de degradare fiind afectată de îmbătrânire și putrezire întreaga construcție. Astfel, 31 de beneficiari neuropshici au fost mutați în alte corpuri de clădire existente la nivelul centrului, ceea ce a condus la o supraaglomerare a spațiilor.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *