Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Ambulanța de terapie intensivă mobilă (TIM) redevine funcțională în zona Roman

Începând cu această săptămână, ambulanța de terapie intensivă mobilă (TIM) redevine funcțională în zona Roman. Medicii din cadrul CPU al Spitalului Municipal de Urgență Roman vor putea astfel să intervină prompt pentru a salva viețile celor aflați în nevoie.

Această ambulanță este dotată cu echipamente ce permit intervenția pe loc a medicilor și în cazul în care este nevoie de resuscitarea pacienților la fața locului, fără a fi nevoie de transportarea lor la Spital.

„Sunt minute prețioase ce pot face diferența între moarte și viață. Chiar dacă a trecut aproape un an și jumătate de demersuri pentru repunerea în funcție a acestei ambulanțe, important este că am reușit să depășim obstacolele și, până la urmă, să punem viața pacienților pe primul loc, așa cum este și normal. Sper să câștigăm și proiectul de extindere a ambulatoriului Spitalului cu un centru de imagistică în care să avem CT, RMN și aparate de ecografie care să ofere diagnostice corecte și în timp scurt. Chiar dacă lucrurile nu se întâmplă peste noapte, cred că prin muncă și eforturi comune reușim să rezolvăm probleme importante pentru comunitate.”, a precizat primarul municipiului Roman, Lucian Mincu, pe pagina sa de socializare
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *