Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Ambulanță și mașini blocate în nămol după ce au greșit drumul pe care au fost deviate

În urma accidentului de aseară, 6 aprilie (click aici pentru detalii), din Secuieni, circulația a fost deviată de pe drumul național pe un drum comunal. Mai multe autovehicule printre care și o ambulanță care efectua un transport cu pacient au rămas blocate în nămol pe un drum de exploatație agricolă. Acestea s-au rătăcit după ce au greșit drumul pe care au fost deviate.

 

Ambulanța era de la SAJ Iași și efectua un transport al unui copil la Techirghiol, nefiind o urgență medicală și nefiind necesar transferul copilului.

Potrivit ISU Neamț, apelul de la ambulanța SAJ Iași a venit la ora 05:45. În jurul orei 8.00, ambulanța a fost deblocată prin intervenția pompierilor de la Roman, fiind scoasă la E85 pentru a continua deplasarea la Techirghiol.

La ora 8:25, ISU Neamț informa că toate autovehiculele au fost degajate din zona unde a rămas blocată și ambulanța.

Pompierii  și angajații Primăriei Horia, cu un utilaj, au intervenit și degajat un autocamion, două autoturisme și ambulanța.

dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *