Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

ApaServ – Apel către consumatori: Folosiți în mod rațional apa potabilă

Având în vedere contextul epidemiologic actual al pandemiei de Coronavirus – COVID – 19, cât și temperaturile ridicate din următoarea perioadă, factori ce favorizează creșterea consumului de apă, Compania Județeană ApaServ S.A. face apel către toți beneficiarii serviciului să folosească în mod rațional apa potabilă din rețeaua publică doar pentru consumul menajer, respectiv să nu folosească apa potabilă pentru irigații sau alte activități gospodărești (udatul gazonului, spălatul trotuarelor/aleilor, etc.), astfel încât furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă să se realizeze în condiții optime pentru toți beneficiarii serviciului.

Reiterăm faptul că apa nu este un produs comercial, ci un bun comun și o resursă limitată care trebuie protejată și utilizată într-un mod sustenabil, atât din punctul de vedere al calității, cât și al cantității.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *