Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

APEL UMANITAR: 10.000 euro pentru un nemțean cu metastaze. Ajută-l să se poată trata în Germania!

Staicu Stelian, de 52 de ani, din Neamț, a fost diagnosticat anul trecut cu o formațiune tumorală rinofaringiană (proliferare malignă) cu adenopatii laterocervicale și subangulomandibulare stângi, nefiind operabilă. Cu sprijinul oamenilor de bine, a strâns banii necesari pentru un tratament în Germania, cu ședințe de radioterapie, chimioterapie și cyberknife. (click aici)

A ajuns înapoi acasă, cu speranța că va fi totul bine. Din păcate, o nouă lovitură a dezarmat familia.

Staicu Stelian are o recidivă la femur și între coaste, deci metastaze osoase. Face acum tratament cu chimioterapie la Cluj, dar nu răspunde tratamentului și se încearcă din nou trimiterea în Germania, la o clinică din Hamburg.

Costurile depășesc iarasi 10.000€, deoarece este nevoie de tratament cu cyberknife, tehnologie ce nu există în România. Și, din nou, familia nu dispune de banii necesari.

Domnul Stelian este căsătorit și are un singur copil, student la Cluj, pentru care vrea să trăiască. Îl putem ajuta să beneficieze de această ultimă șansă la viață donând în conturile de mai jos. Întrucât este vorba de o situație de maximă urgență, orice zi fiind foarte importantă, vă rugăm să distribuiți acest anunț cunoscuților. Vă mulțumim!

Banca Transilvania, conturi DESCHISE PE NUMELE FIULUI: STAICU ȘTEFAN

RON: RO10BTRLRONCRT00K8983803

EUR: RO49BTRLEURCRT00K8983801 COD SWIFT: BTRLRO22

USD: RO89BTRLUSDCRT00K8983801 COD SWIFT: BTRLRO22
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *