Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Arsene a dat lovitura! Primarul PNL Micu de la Roman candidează din partea PSD la primăria Roman

PNL Neamț, în frunte cu Mugur Cozmanciuc, a suferit cele mai mari lovituri politice pe care le-a luat vreo organizație PNL din țară vreodata.

După ce Leoreanu, cel mai bine clasat în sondaje liberal din Neamț a refuzat să candideze pentru PNL Neamț, acum Lucian Micu, cel mai lăudat primar PNL din Neamț, pleacă din PNL și candidează pentru PSD.

După aceste două mutări, Arsene, președintele PSD Neamț, are asigurată câștigarea alegerilor locale în Neamț și partea proastă pentru PNL este că surprizele vor continua.

Dar să fim corecți și să nu vorbim doar de efecte, ci și de cauze. Aroganța fără limite și intrigile, dezbinările promovate de conducerea actuală a PNL Neamț au făcut ca liberalii nu doar să se îndepărteze de PNL, ci să meargă chiar la PSD. Vă dați seama cât de scăpată de sub control este situația la PNL Neamț de s-a ajuns aici?

Astăzi, la Roman, PSD a anunțat candidatul la Primărie. Lucian Micu s-a alăturat echipei romașcane social-democrate.

Vezi și: Conferință de presă PSD la Roman, 11.08.2020

Lucian Ovidiu Micu este  născut în anul 1976, în orașul Bârlad. De profesie jurist, cu un master în management și administrarea afacerilor și un master în managementul Integrării Europene și al Administrației Publice, a activat în mai multe companii în domeniul consultanței în afaceri și management. Până astăzi a fost membru al Partidului Național Liberal, din 2012 și până în 2017 ocupând funcția de viceprimar și consilier local al municipiului Roman.

La alegerile din 2017, a obținut 59,17% din voturi, confirmând experiența și implicarea în activitatea administrației publice locale. Infrastructura orașului, sănătatea, educația și dezvoltarea economică reprezintă principalele obiective ale sale.

Programul lui Lucian Micu se bazează pe principiul transparenței decizionale și a implicării cetățenilor în stabilirea priorităților, toate cu scopul de a lua deciziile corecte, care să conducă la îmbunătățirea calității vieții cât mai multor cetățeni, cu accent pe calitatea și oportunitatea acordării serviciilor sociale, dar și prin crearea mai multor oportunități de afaceri, pentru a face din Roman un pol economic și mai dezvoltat, pentru prosperitatea cetățenilor din zona Roman Metropolitan.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *