Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Atenție, potecă surpată pe un traseu pe Ceahlău! Zona a fost închisă

Ca urmare a deteriorarii accentuate (surparii) a potecii turistice ce leaga Cascada Duruitoarea de Cabana Dochia prin Piciorul Schiop in zona Polita cu Arinis- Trecatoarea Ursului -Polita Scaius, astazi , dupa o ultima inspectie a zonei, s-a luat decizia inchiderii temporare a traseului turistic. Fenomenul s-a produs din cauza precipitatiilor abundente si a faptului ca pe acel sector stratul vegetal depus pe stanca este foarte instabil.

„In perioada urmatoare vom gasi o solutie sau o varianta de traversare mai putin periculoasa si unde pericolul de cadere in gol este mai redus decat in zona afectata . Zona a fost balizata cu panouri de interdictie /avertizare montate la Cascada Duruitoarea si in Piciorul Schiop. De asemenea au fost anuntate si punctele de acces turistic ale Parcului National Ceahlau.”, au declarat reprezentantii Salvamont Neamt.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *