Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Atenție, se oprește apa! (Informare Apa Serv)

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă astăzi, 23.12.2020 în intervalul orar 10.00-15.00 în Municipiul Roman.

Vor fi afectați utilizatorii de pe străzile: Miron Costin (de la intersecția cu Strada Bucovinei, până la intersecția cu Strada Sucedava) și străzile adiacente.

*****

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile pe strada Alexandru Lăpușneanu din Orașul Târgu Neamț, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă astăzi, 23.12.2020 în intervalul orar 10.00-16.00 în Orașul Târgu Neamț.

Vor fi afectați utilizatorii de pe străzile: Mărășești (de la Biserica Sf. Ilie până la intersecția cu Strada Petru Rareș), Aleea Zimbrului, Corbului, Progresului, Calistrat Hogaș, Alexandru Lăpușneanu, Mihail Kogălniceanu.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.

Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *