Au fost date în folosință locuințe noi, așteptate cu nerăbdare de romașcani, pe Strada Islazului

Zilele trecute, Primarul Municipiului Roman a dat în folosință locuințe noi, mult așteptate de către locuitorii din Roman: Cu mândrie și bucurie, „cheile unităților locative de pe strada Islazului au fost înmânate rezidenților care îndeplinesc condițiile impuse de lege”. Aceste 56 de locuințe noi, cu una sau două camere, sunt distribuite în 3 corpuri de clădire și însumează o suprafață totală de 2.802 de metri pătrați.

Fiecare cameră de zi și dormitor oferă condiții optime de cazare, fiind complet echipate cu parchet, uși, obiecte sanitare și centrală termică proprie. În plus, fiecare locuință este racordată individual la rețelele de gaze naturale, electricitate și apă potabilă, asigurând astfel independența și confortul locatarilor.

Un accent deosebit a fost pus și pe amenajarea zonei exterioare. Astfel, au fost create alei pietonale cu pavele din beton într-o suprafață de 1940 de metri pătrați, locuri de parcare, un spațiu de joacă de 614 metri pătrați și o zonă special destinată colectării deșeurilor menajere. Scopul principal al proiectului a fost nu doar oferirea unui cămin, ci și crearea unui mediu prietenos și sigur pentru toți rezidenții.

Investiția totală în acest proiect se ridică la valoarea de 12.466.819 lei, TVA inclus, din care 2.352.980 lei au fost asigurați din bugetul local. Locuințele vor fi gestionate de către Direcția Municipală Locato din cadrul Primăriei Municipiului Roman, care se va ocupa de administrarea și întreținerea acestui nou spațiu locativ.

Primarul Municipiului Roman a subliniat faptul că acest proiect reprezintă un pas înainte important în realizarea obiectivului de progres și bunăstare pentru orașul lor. Eforturile continue de dezvoltare și investiții sunt menite să ofere cetățenilor un trai mai bun și să contribuie la dezvoltarea comunității.

Click aici pentru a accesa clipul video.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy