Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Au fost reluate căutările copilului dispărut în apele râului Siret

În această dimineață, în jurul orei 8:30, au fost reluate căutările băiatului dispărut în apele râului Siret, pe raza municipiului Roman (în zona podului dinspre Gâdinți). Căutările sunt efectuate de un echipaj de pompieri cu barcă și cu scafandri din cadrul ISU Neamț și ISU Bacău.

Amintim că ieri, 22 august, în jurul orei 17:00, o femeie a apelat 112  după ce a văzut copilul că intră în râu. Zonă este una plină de gropi, iar apa, pe alocuri, ajunge chiar şi la 4 metri. Căutările au încetat la lăsarea întunericului, copilul nefiind găsit.
Băiatul, în vârstă de aproximativ 11 ani, din Trifești, aflat în grija unor rude, venise la scăldat împreună cu alți copii.

În această dimineață, în jurul orei 8:30, au fost reluate căutările băiatului dispărut în apele râului Siret, pe raza municipiului Roman (în zona podului dinspre Gâdinți). Căutările sunt efectuate de un echipaj de pompieri cu barcă și cu scafandri din cadrul ISU Neamț și ISU Bacău.

Publicată de Ziar Piatra Neamt pe Joi, 23 August 2018

sursa foto- video: ISU Neamț
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *