Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Au început lucrările de reabilitare termică a blocului 33 din Anton Pann

Au început lucrările de reabilitare termică a blocului 33  din Anton Pann, un proiect finanțat din fonduri europene, câștigat de primăria municipiului Roman, și care va crește calitatea vieții celor care locuiesc aici.

„Am reușit să atragem fonduri de peste 920.000 de euro și vom investi bani din bugetul local pentru ca fiecare apartament din acest bloc să aibă propria-i baie și locatarii să nu mai fie nevoiți să utilizeze toaletele comune. Vremea este bună și va permite echipelor de constructori să lucreze atât la interior, cât și la exterior. Cele 94 de familii din acest bloc vor beneficia de îmbunătăţirea confortului termic interior al apartamentelor, reducerea pierderilor de căldură şi a consumurilor energetice şi, ca urmare, de reducerea costurilor de întreţinere pentru încălzire.”,a precizat primarul Lucian Micu.

 

De asemenea, în această săptămână vor începe lucrările  la un alt proiect finanțat din fonduri  europene,  realizarea Parcului Jora.

„Sper ca, odată cu venirea primăverii, să putem da drumul, treptat, la cât mai multe șantiere și să continuăm lucrările începute anul anterior.”,  a mai menționat primarul Lucian Micu.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *