Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Au plecat să joace în pădure și-au descoperit o grenadă

Vineri, în prima zi a lunii martie, în jurul orei 16:19, echipa pirotehnică a unității a fost solicitată să intervină în comuna Boghicea, pădurea Sîga, pentru a ridica o grenadă de mână defensivă descoperită de un grup de copii ce se aflau la joacă.

”Copiii au participat la activitatea de informare preventivă desfășurată de echipa pirotehnică la Școala gimnazială Boghicea, în luna decembrie 2018, și au reținut modul de comportare în cazul descoperirii munițiilor neexplodatePe această cale felicităm copiii pentru comportamentul exemplar dovedit în această situație.”, a transmis ISU Neamț.

Copii au mers acasă și și-au anunțat părinții despre descoperirea făcută, părinții fiind cei care au sunat la numărul unic pentru apeluri de urgență „112” Muniția a fost ridicată de echipa pirotehnică și depozitată, în vederea distrugerii ulterioare, aceasta provenind din Al Doilea Război Mondial.

dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *