Autobuz accidentat de autotractor

Ieri 12.01.2015, în jurul orei 15.30, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Roman au fost sesizați despre faptul că pe DN2 / E85, în localitatea Teţcani, a avut loc un accident rutier în urma căruia a rezultat rănirea unei persoane.

Din primele cercetări se pare că, în timp ce un bărbat de 49 de ani, din Roman conducea un autobuz pe DN2, având direcţia de deplasare către Suceava, nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcţiei de mers către stânga, pe str. Ştefan cel Mare şi a intrat în coliziune cu un ansamblul de vehicule compus din autotractorul și semiremorcă, condus pe acelaşi sens de mers către Suceava, de către un bărbat de 27 de ani, din Buzău care s-ar fi angajat în depăşirea autobuzului, încălcând marcajul longitudinal continuu de separare a sensurilor de mers.

În urma accident a rezultat rănirea unei pasagere aflate în autobuz, o femeie de 59 de ani, din Tețcani.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Totodată în urma verificării documentelor de transport public de persoane, s-a luat măsura suspendării dreptului de utilizare a autobuzului.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă iar polițiștii au reținut permisele de conducere ambilor conducători auto.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy