Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

BAC 2019: 33 de elevi din Neamț au absentat la proba competențelor digitale

Absolvenții claselor a XII-a au susținut în zilele de 7, 10 și 11 iunie proba de competențe digitale. Proba s-a desfășoară în laboratoarele de informatică ale liceelor și a durat 90 de minute.

Rezultatele la proba D sunt prezentate centralizat, la nivelul județului Neamț, după cum urmează:

Total D) Fără
calificativ
Începător Mediu Avansat Experimentat Eliminat Neprezentat
3133 159 355 1218 850 518 0 33

Ultima probă orală, evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională are loc în perioada 12-13 iunie, la care s-au înscris 3143 de candidați.

Probele scrise ale examenului naţional de Bacalaureat, sesiunea iunie – iulie, încep pe 1 iulie, cu examenul la Limba şi literatura română – Ea), proba obligatorie a profilului – Ec) – pe 3 iulie, iar ultima probă scrisă – ceala alegere a profilului şi specializării Ed) – se va desfăşura pe 4 iulie.

Afişarea primelor rezultate este programată pentru data de 8 iulie (până la ora 12:00) şi este urmată de depunerea eventualelor contestaţiilor. (între orele 12:00 – 16:00)

Între 9 şi 12 iulie vor fi soluţionate eventualele contestaţii, în timp ce afişarea rezultatelor finale este prevăzută pentru data de 13 iulie.

Examenul naţional de Bacalaureat se consideră promovat de către absolvenţii de liceu care îndeplinesc, cumulativ, următoarele condiţii: au susţinut probele de evaluare a competenţelor, au susţinut toate probele scrise şi au obţinut cel puţin nota 5 la fiecare dintre acestea, respectiv au obţinut cel puţin media 6 la probele scrise

dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *