Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Bărbat aflat sub control judiciar, bănuit de săvârșirea altor două infracțiuni de furt

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției mun. Roman, s-a reușit identificarea unui bărbat de 41 de ani, din Roman, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de furt din data de 05.02.2016. Acesta este cercetat pentru faptul că ar fi sustras din incinta a două magazine din mun. Roman un media player auto și un telefon mobil.
Cercetările sunt continuate pentru recuperarea prejudiciului și în vederea tragerii la răspundere penală. Întrucât bărbatul, în momentul săvârșirii celor două fapte, se afla sub măsura preventivă a controlului judiciar, dispusă în altă cauză, ieri polițiștii au înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman o sesizare motivată pentru luarea unei măsuri preventive mai severe.
Totodată a fost sesizată instanţa de judecată, conform art. 215 din Codul de Procedură Penală, întrucât a săvârşit cu intenţie o nouă infracţiune pentru care s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale.

politia romana

dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *