Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Bărbat de 51 de ani, din Horia, reținut pentru lovire, ameninţare şi ultraj contra bunelor moravuri

Un bărbat de 51 de ani a fost reținut de polițiști, iar astăzi va fi prezentat  instanței de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

La data de 12 martie a.c., poliţiștii din cadrul Postului de Poliţie Horia au reținut un bărbat de 51 de ani, din Horia, pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, ameninţare şi ultraj contra bunelor moravuri.

În fapt, în seara de 08.03.2019, polițiștii au fost sesizaţi de către o femeie despre faptul că bărbatul din Horia ar fi amenințat și lovit cu o piatra în zona capului un alt bărbat, provocându-i acestuia leziuni care au necesitat îngrijiri medicale de specialitate. Totodată, bărbatul de 51 de ani, s-ar fi dezbrăcat în fața persoanelor prezente la locul incidentului.

Astăzi, acesta urmează să fie prezentat de către polițiști Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri prevenitve.

  • Articol documentat cu sprijinul IPJ Neamț
dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *