Bărbat din Gherăiești, reținut în urma unui furt – Prejudiciul a fost recuperat în totalitate

La data de 21 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani au fost sesizați, de către un tânăr de 24  de ani, din localitatea Gherăiești, cu privire la faptul că, a fost victima unei infracțiuni de furt.

Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat că, la data de 21 iunie a.c., în intervalul orar 19:30-20:00, o persoană necunoscută ar fi pătruns prin efracție, prin forțarea unei ferestre, în imobilul persoanei vătămate, de unde ar fi sustras un telefon mobil, un portofel cu mai multe documente și un card, producând un prejudiciu de aproximativ 500 de lei.

Persoana în cauză, un bărbat de 42 de ani, din Gherăiești, a fost identificat de polițiști, prejudiciul cauzat fiind recuperat în totalitate.

În urma probatoriului administrat, la data de 21 iunie a.c., bărbatul în cauză, a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy