Bărbat din Roman, arestat după ce și-a terorizat fosta iubită și pe fiica acesteia

La data de 29 mai a.c., bărbatul de 33 de ani, a fost prezentat Judecătoriei Roman, față de acesta fiind dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Reamintim că, din cercetările efectuate până în prezent a reieșit că, în perioada 23 – 28 mai a.c., cel în cauză ar fi contactat-o pe fosta sa concubină, în vârstă de 44 de ani, din Roman, iar la data de 28 mai a.c. s-ar fi apropiat de fiica sa, în vârstă de 16 ani și de imobilul acestora, încălcând astfel ordinul de protecție emis de Judecătoria Roman, prin care i s-a interzis apropierea la o distanță mai mică de 100 de metri de persoana vătămată și locuința comună.

De asemenea, polițiștii au stabilit că bărbatul în cauză este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie, lovire și alte violențe și încălcarea ordinului de protecție, față de acesta fiind dispusă anterior măsura preventivă a controlului judiciar.

Cel în cauză a fost depistat de polițiști și condus la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încălcarea ordinului de protecție.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy