Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Bărbat găsit spânzurat și două persoane rănite într-un accident rutier

Potrivit Serviciului de Ambulanță Neamț, în zona Romanului, în acest weekend au fost înregistrate următoarele cazuri deosebite:

Sâmbătă, 4 august, ora 12:47, o ambulanță a intervenit în localitatea Săbăoani – Roman, în cazul unui bărbat de 59 ani, care s-a spânzurat. La fața locului, echipajul medical a constatat că bărbatul era decedat de aproximativ 12 ore.

Trupul neînsuflețit a rămas la locul solicitării cazul fiind preluat, pentru desfășurarea anchetei, de polițiști.

Duminică, 5 august, ora 18:50, o ambulanță a fost solicitată în localitatea Secuieni – Roman, în cazul unui accident rutier

La fața locului, echipajul medical a găsit două persoane rănite în urma accidentului:

– victimă sex feminin, 13 ani, diagnostic: policontuzionată prin accident rutier, contuzie genunchi drept, preluată de un echipaj cu asistent medical şi predată la CPU a Sp. Municipal Roman;

– victimă sex feminin, 17 ani, diagnostic: policontuzionată prin accident rutier, TCC, TCF, luxaţie scapulo-humearlă stg., preluată de un echipaj cu asistent medical şi predată la CPU a Sp.Municipal Roman.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *