Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, în Neamț

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Neamt  va organiza vineri 27 octombrie 2023 Bursa locurilor de munca pentru absolventi, activitate ce se va desfasura in Piatra Neamt la Centrul de Formare Profesionala a Somerilor din Piata Mihail Kogalniceanu, bl M3, in Roman la sediul Agentiei Locale, de pe str Olteniei, nr  21-23 iar in Tg. Neamt la sediul Agentiei Locale, str Stefan cel Mare, nr 66 incepand cu ora 9.00.

In cadrul bursei vor avea loc intalniri directe intre angajatorii ofertanti de locuri de munca si persoanele aflate in cautarea unui loc de munca sau a celor care doresc sa schimbe locul de munca pe care-l au la momentul respectiv, cadru in care se vor face cunoscute conditiile necesare pentru angajare si in functie de indeplinirea acestora se va stabili angajarea sau programarea pentru proba de lucru.

Pana la aceasta data au confirmat participarea un numar de 39 de agenti economici care vor oferi 393 locuri de munca vacante in domenii specifice pentru  industria textila, a materialelor de constructii, industria prelucrarii lemnului, industria alimentara, servicii, hoteluri si restaurante, comert si constructii. Pentru cei cu studii superioare sunt 19 de locuri de munca vacante.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy