Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Cabinet stomatologic și de chirurgie maxilo-facială în cadrul Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Târgu-Neamț

Foto – Facebook Ionel Arsene

Președintele Consiliului Județean, Ionel Arsene a transmis un mesaj pe pagina sa oficială prin care ne anunță că în cadrul Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Târgu-Neamț va fi amenajat un cabinet stomatologic și de chirurgie maxilo-facială, cu ajutorul Asociației Volunteer for Life.

Susțin realizarea unui cabinet stomatologic și de chirurgie maxilo-facială, în cadrul Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Târgu-Neamț, prin intermediul Asociației Volunteer for Life.

Este un proiect de maxim interes, întrucât îi va deservi pe copiii din sistemul de asistență socială și învățământ special din oraș și comunele limitrofe.

Consiliul Județean pune la dispoziție spațiul în care se va realiza investiția, iar Asociația Volunteer for Life va asigura dotarea cabinetului, va pune la dispoziția personalului medical echipamentele necesare, va încheia acorduri și contracte de voluntariat cu medicii specialiști în chirurgie maxilo-facială, ortodonție și stomatologie generală.

Îmi doresc foarte mult ca acest proiect să fie dus cu bine la final și într-un timp cât mai scurt, toți copii din acest centru să beneficieze de servicii de medicale și să fie monitorizați în cadru unității, așa cum se întâmplă în cabinetul pe care Asociația Volunteer for Life l-a realizat la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Alexandru Roșca din Piatra Neamț.

Cu acest nou cabinet, pe lângă investițiile realizate deja de către Consiliul Județean în această instituție, facem un pas major în ceea ce presupune asigurarea unor condiții cât mai bune într-un centru destinat copiilor cu probleme speciale.”, a transmis Ionel Arsene.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *