Cadou meritat, de ziua ei: Carmen Elena Nastasă, aleasă președinte OFSD Neamț

Marți, 11 octombrie, sute de femei social-democrate din Neamț s-au reunit în capitala județului pentru a-și alege liderul.

Chiar de ziua sa de naștere, Carmen Elena Nastasă a fost realeasă, cu unanimitate de voturi, președinta Organizației femeilor-social democrate (OFSD) Neamț.

Dragii mei, ieri a fost pentru mine o zi deosebită, căci oricât mi-aș fi dorit să fiți cu toții în jurul meu, cu siguranță nu reușeam, dacă nu le așeza Dumnezeu asa cum știe el! Așa că am făcut un doi în unul cum numai noi, femeile, știm a face, căci am fost realeși, spre mare mea onoare, ca președintă a doamnelor social-democrate nemțene și m-ați fi felicitat… de ziua mea!

Desigur, toate s-au petrecut sub privirea atentă a câtorva dintre colegi, care au putut să ne evalueze activitatea, să ne dea sfaturi, să facă încurajări. Și să ne laude,căci merităm!!!

Dar știu că, mai presus de orice, ieri, în conferința de alegeri la OFSD Neamț, am analizat ceea ce am reușit deja, căci am avut plăcerea, onoarea, împlinirea, de a fi președintele doamnelor social-democrate din județul nostru timp de un mandat!

Dragile mele, la moment de bilanț sunt mândră să vă spun că am satisfacția că am făcut tot ce am putut, pentru a avea o organizație puternică, recunoscută în țară.

Slavă Domnului, OFSD Neamț e o echipă puternică, mare, bine sudată, cu proiecte de forță și perspectivă. Cred că am demonstrat cât de puternice suntem noi femeile, în orice situație! Am făcut multe sacrificii, am investit timp și suflet, dar a meritat! Personal, consider că am fost omul potrivit la locul potrivit și de fiecare dată am luat cele mai înțelepte decizii! Desigur, vreau să rămân omul potrivit… la locul potrivit și să nu vă dezamăgesc niciodată!

Mulțumesc, Doamne, pentru tot ce mi-ai dat, pentru prietenii pe care îi am și pentru planurile pe care mi le faci pentru viitor!

Dragile mele, câte o îmbrățișare caldă fiecăreia!

Mulțumesc dragi colegi care ați fost lângă mine în acest moment important: Daniel Harpa – președinte PSD NEAMT, Ionel Arsene – președinte Consiliul Județean Neamț, Oana Bulai – președinte PSD Roman, Florentina Luca-Moise – președinte PSD Piatra Neamț, Adrian Niță – prefectul județului Neamț, Neculai Puscașu – președinte OPSD Neamț!

Împreună facem o echipă puternică și vă sunt recunoscătoare pentru toată susținerea!, transmite Carmen Elena Nastasă, președinta OFSD Neamț.

Cu prilejul reconfirmării ei în această funcție, dar și a zilei sale de naștere, Carmen Elena Nastasă a fost înconjurată la final de conferință cu căldură, flori și îmbrățișări. Deși nu a fost prezentă la conferința de alegeri, Oana Bulai- președinte PSD Roman și deputat de Neamț i-a transmis printr-o colegă urări de bine și felicitările de rigoare.

La finalul evenimentului, Daniel Harpa- președinte interimar PSD Neamț și primar al orașului Târgu-Neamț i-a oferit un superb buchet de flori, plus încă unul la fel de minunat, din partea lui Ionel Arsene- președintele Consiliului Județean Neamț. 

Carmen Elena Nastasă este una dintre cele mai muncitoare doamne social- democrate pe care le cunosc, un om bun care a organizat nenumărate evenimente de succes și care se implică fără să stea pe gânduri în rezolvarea de cazuri sociale, medicale.

Felicitări, Carmen! Să conduci doamnele și domnișoarele din OFSD Neamț pe drumul spre succes! Noi suntem alături de tineLa mulți ani!, a declarat Daniel Harpa.

Andreea T.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy