Câinii comunitari din Roman își sapă vizuini exact ca lupii

Pentru cei care nu știu, lupii și toate rasele de câini sălbatici își sapă vizuini în care dorm, nasc, mănâncă, etc. Pentru prima oară în viața mea am văzut același lucru, pe care îl știam că îl practică doar lupii din pădure, și la câini comunitari din orașul Roman.
Aparent găurile din Roman nu atrag atenția, dar în realitate ele sunt ieșiri din tunelele ce duc spre vizuinele unor câini care au revenit la instinctele din sălbăticie, unii săpând adevărate galerii până sub străzile orașului. Mai în glumă, mai în serios, dacă mai sapă puțin ajung sub primăria din Roman.
Dincolo de ineditul situației totuși nu este de glumit atunci când animalele comunitare revin la instinctele pe care le aveau strămoșii lor în sălbăticie, mai ales că în sălbăticie comportamentul unui câine care are pui este unul extraordinar de agresiv. Ca să nu mai spunem că vizuina din fotografii se află în plin centrul orașului, la câțiva metri de Liceul Sportiv unde copiii fug prin curte și reprezintă o amenințare în viziunea unui animal sălbatic cu pui.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy