Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Campania Preventivă ,,Alege Viața”, ediția a II-a, la Roman

Sâmbătă 12 august 2018, în Municipiul Roman, s-a desfăşurat a doua ediție a Campaniei Preventive ,,Alege Viața”, eveniment care are ca scop prevenirea accidentelor rutiere, inițiată de Poliția Rutieră la nivel național.

Cu acest prilej au fost desfăşurate și activităţi preventive de cadrele Serviciului Poliţiei Rutiere Neamţ, iar reprezentanții Serviciului de Ambulanţă Neamţ au prezentat primele măsuri în cazul unui accident rutier în care sunt implicaţi motociclişti

Obiectivele campaniei au fost reducerea accidentelor rutiere în rândul motocicliştilor, prin abordarea unei conduite preventive şi a unui comportament care să nu pună în pericol siguranța circulației rutiere, dar şi conştientizarea conducătorilor auto asupra riscurilor la care sunt expuşi motocicliştii în calitate de participanți la trafic.

Motocicliștii au participat la o paradă moto, prin centrul municipiului Roman, pe bulevardul Roman Mușat, iar manifestarea a continuat în Complexul Moldova unde cei prezenți au putut participa la concursurile organizate.

Prin Campania națională „Alege Viața!” se dorește sensibilizarea conducătorilor auto cu privire la respectarea regulilor de circulaţie și prevenirea accidentelor rutiere în rândul conducătorilor de motociclete şi mopede.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *