Campionatul de fotbal caritabil „Cupa T.S.D Târgu Neamț” a ajuns la cea de-a IV-a ediție

„Cupa T.S.D Târgu Neamț”, o competiție de fotbal caritabil, se află în pragul celei de-a patra ediții și își reafirmă angajamentul de a îmbina pasiunea pentru fotbal cu dorința de a sprijini tinerii pasionați de acest sport și copiii care provin din medii defavorizate.

„Suntem extrem de mândri că încă mai există omenie!”, ne-a declarat Diana Mercaș, președintele T.S.D. Târgu Neamț.

Campionatul caritabil s-a dezvoltat ca urmare a intenției de a contribui la binele comunității și de a oferi ajutor celor care au nevoie, cu precădere tinerii fotbaliști și copiii care se confruntă cu dificultăți înainte de începerea noului an școlar. În acest context, evenimentul se concentrează pe acțiuni menite să reducă inechitățile, să susțină educația, sportul și să prevină abandonul școlar.

Diana Mercaș, președinte TSD Târgu Neamț

Taxa de înscriere, ca și în anii trecuți, este de 250 lei/echipă, urmând ca după campionat să mergem împreună cu membrii Organizației și să cumpărăm tot ce le este necesar micuților: genți, caiete, cărți, instrumente de scris, penare complet echipate etc.

Deși în data de 27 august încep meciurile oficiale din diferite ligi, fotbaliștii cu inimă mare au dorit să ajute participând și la campionatul nostru, care va avea loc începând cu ora 14, la C.N. „ȘTEFAN CEL MARE” din Târgu Neamț.

Dacă încă mai sunt doritori, noi îi așteptăm cu mare drag să ni se alăture și să se înscrie cu echipa! Mulțumim celor care cred în noi, care ne susțin întotdeauna, care văd în noi bine și frumos!

a mai precizat președintele tinerilor social-democrați din Târgu Neamț, Diana Mercaș.

Înscrierile pot fi făcute la numărul de telefon 0747838355 (Diana Mercaș).

Competiția va avea pe terenul sintetic al Colegiului Național „Ștefan cel Mare” din Târgu Neamț.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy