Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Candidatul PNL Mihaela Isciuc, angajată doar în acte la primăria Făurei… s-a întors la locul faptei pentru a face campanie electorală?

Cu câteva luni în urmă, consilierul județean PNL, Mihaela Isciuc și actuala candidată PNL la Consiliul Județean, s-a angajat la primăria Făurei printr-un concurs de care nu a auzit nimeni și a stat angajată acolo (fără să o vadă sau să audă de ea vreun angajat din primărie) până când a fost transferată ca inspector trafic rutier la ISTCR Neamț.

În fapt, Mihaela Isciuc a avut nevoie de această angajare fictivă la primăria Făurei, deoarece nu întrunea condițiile necesare unei angajări normale la ISCTR, fiind nevoie de o jonglerie cu un transfer. Desigur că ea nu a lucrat o zi în primărie, ci a intrat în concediu fără plată din prima secundă după ce a obținut postul, așteptând apoi cuminte rezultatele traficului de influență făptuit în vederea angajării ei la ISCTR pe un salariu consistent.

E clar că nu există niciun magician la ISCTR care să poată explica unui procuror cum a identificat-o el pe doamna Isciuc la primăria Făurei unde ea nu lucrase o zi, cerând ulterior transferul ei la ISCTR pe motiv că ar fi avut mare nevoie de ea acolo.

Cazul Isciuc în care se îmbină angajarea fictivă cu traficul de influență, falsul, uzul de fals și altele nu este ceva ieșit din comun pentru România. Așa procedează când ajung la butoane cei care nu au oameni competenți pentru a fi puși în funcții și trebuie să le aranjeze cumva o aparentă competență.

Interesant este că în cazul de față doamna Isciuc, în loc să își vadă liniștită de postul și salariul bun, s-a întors la locul faptei și s-a apucat de făcut campanie electorală în care explică oamenilor din comună de ….bunăstare și mai ales de respect.

Asta da demonstrație de tupeu! Te angajezi fictiv, iei postul pe care ar fi putut să îl ocupe un tânăr din comună după care pleci pe străzile comunei să povestești oamenilor de bunăstare și respect, iar când ajungi acasă umpli grupurile de Facebook cu postări despre corupții altui partid.

Dar să vedeți ce spuneau oamenii din primărie pe vremea când doamna Isciuc fusese angajată fictiv și aștepta rezultatele traficului de influență pentru a merge la ISCTR. Să vedeți cum cei cu funcții importante în primărie habar nu aveau de numele Isciuc.

Mai multe despre aventura angajării doamnei Isciuc vom afla din rechizitoriu. Până atunci, urmărim cu interes toate postările ei despre alți politicieni răi și corupți, deoarece ea beneficiază de prezumția de nevinovăție și tot ce am scris în acest articol sunt suspiciuni până în momentul în care o instanță de judecată se va pronunța definitiv și irevocabil.

Iosub Robert

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *