Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Canibalism politic la PNL Neamț. În ceaun la gătit este Lucian Micu, primarul liberal al Romanului

Primarul PNL, Micu Lucian, de la Roman a fost găsit incompatibil de către ANI, decizia rămânând definitivă și irevocabilă. Prefectul PNL al județului are posibilitatea legală de a-l menține pe funcție, deoarece poate să dea ordinul de prefect de demitere într-un interval de 6 luni de zile. Desigur că odată ce există o decizie definitivă a unei instanțe ar fi imoral ca prefectul să nu îl dea afara, dar nu ar fi ilegal.

Pe acest subiect, în mod total ciudat, jurnaliști din presa locală care sunt apropiații unei aripi din PNL Neamț au început să facă o presiune anormală și ilogică asupra prefectului în sensul demiterii lui Lucian Micu. Ca și cum ar fi o înțelegere să se producă motive de genul presiunea presei pentru a se justifica demiterea unui primar PNL de către un prefect al guvernului PNL. Dacă această teorie cu crearea unui pretext se adeverește în următoarea perioadă, Lucian Micu își va pierde mandatul.
Este de menționat că în spatele unei astfel de manevre nu poate fi președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc sau cineva din conducerea centrală a PNL, deoarece Cozmanciuc sau cei de deasupra lui au metode mult mai inteligente, subtile și bine gândite de se debarasa de un om din echipă. Nu lucrează așa de vizibil și previzibil.

Deci, primarul Romanului, Lucian Micu, poate fi lăsat legal pe funcție luni de zile, dar se pune o presiune foarte ciudată de către unii jurnaliști apropiați de una dintre grupările din PNL ca prefectul PNL să îl demită pe primarul PNL de la Roman. Un fel de canibalism politic la PNL Neamț și din ceaunul canibalilor vine miros de Lucian Micu.

Iosub Robert

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *