Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Cătălin Moroșanu, în parteneriat cu Consiliul Județean Neamț, organizează Gala Dynamite Fighting Show

Azi, Cătălin Moroșanu a bătut palma cu Ionel Arsene, președintele Consiliul Județean Neamț, pentru a organiza, la Neamț, Gala Dynamite Fighting Show.

Județul nostru va fi anul acesta gazda unui eveniment sportiv de amploare, Gala Dynamite Fighting Show, un concept ce îmbină sportul cu spectacolul, organizat de cunoscutul luptător Cătălin Moroșanu în parteneriat cu Consiliul Județean Neamț.

„Ne-am întâlnit astăzi la Consiliul Județean pentru a pune la punct detaliile acestui eveniment și pentru a le stabili pe cele legate de promovarea acestuia. Gala de pe 19 octombrie beneficiază de o mare expunere mediatică și reprezintă un prilej excelent pentru noi de a ne promova județul și obiectivele turistice. Vă aștept pe toți pe 19 octombrie, la Sala Polivalentă din Piatra-Neamț, pentru a ne bucura împreună de un eveniment de excepție!”, a declarat președintele CJ Neamț, Ionel Arsene.

Cătălin Moroșanu la Neamț – Gala Dynamite Fighting Show

Cătălin Moroșanu la Neamț – Gala Dynamite Fighting Show

Publicată de Ziar Piatra Neamt pe Marţi, 21 August 2018
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *