Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Căutat de poliţişti după ce a furat o pereche de căşti. Dacă aveţi informaţii, sunaţi la 112

Poliţia municipiului Piatra-Neamț solicită sprijinul cetăţenilor pentru identificarea unui tânăr, bănuit de comiterea infracțiunii de furt. Acesta a fost surprins de camerele video amplasate în incinta unei societăți comerciale din Piatra-Neamţ.

În fapt, la data de 25 ianuarie 2019, poliţiştii au fost sesizați de către reprezentatul unei societăți comerciale despre faptul că persoane necunoscute au sustras o pereche de căști din incinta unității, prejudiciul creat fiind de 90 de lei.

După vizualizarea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, poliţiştii au constatat că cel bănuit de comiterea faptei este în vârstă de aproximativ 20-24 de ani, înălțimea de 160 – 165 cm, constituție atletică, îmbrăcat cu geacă și pantaloni de culoare închisă. Acesta, profitând de neatenția personalului de serviciu, ar fi desigilat cutia ce conținea o pereche de căști, pe care le-ar fi sustras, după care a părăsit incinta societății.

În cauză au fost demarate cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *