Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Căutată de polițiști pentru comiterea unei infracțiuni! Dacă dețineți informații, apelați serviciul „112” [GALERIE FOTO]

Poliţia municipiului Roman solicită sprijinul cetăţenilor pentru identificarea unei femei, bănuită de comiterea infracțiunii de însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor.

Aceasta a fost surprinsă de camerele video ale unei societăți comerciale din Roman.

După vizualizarea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, poliţiştii au constatat că, la data de 8 septembrie a.c., în jurul orelor 09.00 – 10.30, o femeie și-ar fi însușit pe nedrept un telefon mobil uitat de către o altă femeie, în incinta unei societăți comerciale.

În cauză au fost demarate cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor.

Oricine poate oferi informaţii care pot conduce la identificarea femeii din imagini, este rugat să anunţe Poliția municipiului Roman la telefon 0233/742330 sau să apeleze 112!

Sursa: IPJ Neamț

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *