Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Cazul bătrânului care a stat pe hol la UPU Roman – un alt punct de vedere față de ce s-a scris

upu-romanPresa locală și rețelele de socializarea au dezbătut cazul unui bătrân care avea dureri din cauza unei sonde urinare și nu a fost preluat imediat de medicii la UPU a spitalului din Roman.
1. Sistemul de sănătate si statul român se fac vinovate de escrocarea acelui bătrân. Ce spune spitalul este total neinteresant. Nu ne interesează lipsa de personal de la UPU, nu ne interesează, scuze pentru că nu există scuze. Bătrânii de acum sunt cei care au construit fiecare bloc, spital și baraj din România și nu trebuie să primească scuze, ci servicii medicale imediate și de cea mai bună calitate. Față de generația actuală care fentează plata impozitelor, inclusiv a celor de sănătate, generația din care face parte acest bătrân a plătit corect 100% fiecare leu impozitat din veniturile din întreaga sa viață, pentru ca la pensie să primească servicii, nu scuze și explicații. Ceea ce fac statul român și sistemul de sănătate se cheamă ESCROCHERIE. Au luat bani de la actualii bătrâni o viață întreagă printr-un contract mincinos prin care li s-au garantat servicii medicale de cea mai bună calitate, nu scuze și explicații. Actualilor bătrâni li s-a spus să construiască o țară și să plătească toate impozitele corect, căci țara va avea grijă de ei la pensie. Promisiunea țării față de actualii bătrâni a fost o promisiune mincinoasă prin care statul a obținut sume de bani de la aceștia, deci, într-un cuvânt, ESCROCHERIE.
2. Legitimitatea celor care comentează negativ despre sistemul de sănătate. Unii dintre cei care comentează acest caz, în special în rețelele de socializare, ar trebui să tacă, deoarece bătrânii au muncit la vremea lor să ne construiască nouă o țară și noi nu suntem în stare să le oferim un sistem de sănătate și de pensii civilizat. Ei au fost poporul care a plătit corect taxe și impozite, iar noi suntem acum poporul de băieți deștepți care furăm din banii statului și ”optimizăm” fiecare taxă și impozit.
Comentatul cazurilor de acest gen trebuie să se supună unul algoritm matematic. În anul în curs ai voie să comentezi contra sistemului de sănătate un număr de cuvinte care să fie maxim dublu față de numărul leilor pe care i-ai plătit către sistemul de sănătate în anul precedent.

Exemplu: Ai avut în 2016 înregistrat salariul minim pe cartea de muncă și nu ai declarat alte profituri sau dividende, ai voie să comentezi, negativ despre sistemul de sănătate, în 2017, vreo 100 de cuvinte pe lună, adică undeva în jur de 3 cuvinte pe zi. Toate dezbaterile, comentariile, analizele și luările de poziție contra sistemului de sănătate care nu au ca suport o contribuție corectă la sistem sunt doar mâncătorii de ciuperci despre un sistem care nu funcționează, dar la care comentatorul este un șmecher care nu participă. Comentatul contra sistemului trebuie să se facă doar proporțional cu contribuția la bunul mers al acestuia, pentru că altfel cei care comentează nu au legitimitatea morală să o facă.

Iosub Robert

P.S.: Contribuția aferentă veniturilor, profiturilor și dividendelor pentru 2016 a subsemnatului este de 8.760 lei. Mai sus am criticat sistemul de sănătate în 204 cuvinte, deci îmi mai rămân suficiente cuvinte să comentez negativ, dar legitim, anul acesta sistemul. Sistemul de sănătate să stea fără griji, că îmi voi folosi acest drept pentru care muncesc zi de zi și nu îmi convine ca pe banii mei sa văd scuze și explicații.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *