Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Cinci incendii stinse de pompierii nemțeni în acest weekend

Sâmbătă, 01.09.2018, la ora 00:37, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la o locuinţă particulară în satul Vad, comuna Dragomirești. La locul indicat de apelant s-au deplasat trei echipaje de pompieri militari cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o autospecială SMURD B2 din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamţ, fiind solicitat în sprijin și Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Dragomirești.
Ca urmare a producerii incendiului, au ars: bucătăria de vară confecționată din chirpici cu scândură și învelitoare din tablă pe o suprafață de aprox 15 mp, 1 pat, mobilă din lemn, materiale textile, acte de identitate și s-a realizat protejarea construcțiilor învecinate. Salvatorii au găsit în imobil un bărbat, în vârstă de 64 de ani, decedat.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,foc deschis în spații închise”.

***

Sâmbătă, 01.09.2018, la ora 18:57, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la o locuinţă particulară în satul Drăgănești, comuna Drăgănești. La locul indicat de apelant s-a deplasat un echipaj de pompieri militari cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Neamţ, fiind solicitat în sprijin și Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Drăgănești. Ca urmare a producerii incendiului, a ars acoperișul locuinței confecționat din șindrilă și învelitoare din tablă pe o suprafață de aprox 60 mp.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,coș de fum neprotejat termic” față de materialele combustibile.

***

Duminică, 02.09.2018, la ora 01:50, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la o anexă gospodărească (depozit de furaje), în satul Vânători Neamț, comuna Vânători Neamț. La locul indicat de apelant s-au deplasat două echipaje de pompieri militari cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă și un autocamion de intervenție din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Neamţ, fiind solicitat în sprijin și Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Vânători Neamț.
Ca urmare a producerii incendiului, au ars: depozitul de furaje construit din lemn acoperiș din tablă pe o suprafață de aproximativ 30 mp. și aproximativ 7 tone de fân și s-a realizat protejarea construcțiilor învecinate.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”.

***

Duminică, 02.09.2018, la ora 10:06, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu de vegetație uscată, în orașul Târgu Neamț. La locul indicat de apelant s-au deplasat două echipaje de pompieri militari cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă și un autocamion de intervenție din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Neamţ.
Ca urmare a producerii incendiului, au ars: vegetația uscată de pe aproximativ 50 mp și cca 100 kg deșeuri din cauciuc și mase plastice.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,foc deschis în spații deschise”.

***

Duminică, 02.09.2018, la ora 10:06, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la subsolul unui corp de clădire ce aparține Școalii de Arte ,,Sergiu Celibadache” din municipiul Roman. Pentru stingerea incendiului au intervenit două echipaje de pompieri militari cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman care au constatat că incendiul se manifesta la niște deșeuri aflate pe scările de acces către subsolul unui corp de clădire din incinta Școalii de Arte Sergiu Celibadache.
Ca urmare a producerii incendiului au ars cca 50 kg deșeuri din hârtie și mase plastice. Nu s-au înregistrat pagube la clădire.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,fumatul în locuri nepermise”.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *