Ciprian Șerban: PSD prelungește, până la sfârșitul anului 2024, măsura limitării adaosului comercial

În contextul preocupărilor tot mai mari cu privire la creșterea constantă a prețurilor la alimente, liderul grupului parlamentar PSD în Camera Deputaților, Ciprian Șerban, a transmis un mesaj ferm privind angajamentul partidului său de a asigura stabilitatea prețurilor la alimentele de bază, esențiale pentru persoanele cu venituri modeste.

PSD prelungește, până la sfârșitul anului 2024, măsura limitării adaosului comercial.

Răspundem așteptărilor cetățenilor și asigurăm stabilitatea prețurilor la alimentele de bază, care reprezintă cea mai mare parte din cheltuielile curente ale persoanelor cu venituri mici.

Știu că au mai existat variații la prețurile la alimente, însă acestea au fost pur sezoniere.”, a transmis Ciprian Șerban, în urmă cu câteva ore.

Una dintre cele mai importante declarații ale liderului PSD a fost asigurarea că „specula a fost eliminată, iar prețurile la alimente s-au stabilizat”. Aceasta este o veste binevenită pentru mulți români care au fost afectați de fluctuațiile bruște ale prețurilor la produsele de bază.

Adoptarea amendamentului PSD în plenul Camerei Deputaților a fost o mișcare strategică, acest lucru garantează că măsura va fi în vigoare până la finalul anului în curs. Inițiativa nu a fost doar un gest de reacție, ci a fost introdusă în traseul parlamentar de aprobare a ordonanței de extindere a termenului anterior.

În final, Ciprian Șerban a subliniat faptul că această inițiativă reflectă angajamentul PSD de a servi interesele populației și de a aduce soluții concrete în fața problemelor cu care se confruntă societatea.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy