Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Ciprian Șerban (PSD) : „Țapule, dacă tăceai, filosof rămâneai!”

  • Senatorul liberal s-a gândit să scoată o perlă de zile mari, anunțând public faptul că PSD ar vrea să crească taxele și impozitele, în condițiile în care partidul din care face parte este la guvernare

Senatorul PNL Eugen Țapu-Nazare a reușit să uimească lumea cu o afirmație de zile mari. El a spus că PSD se pregătește să crească taxele și impozitele românilor, în condițiile în care guvernarea este asigurată de către PNL.

E ca într-un film cu regie proastă și actori de duzină! Un politician care se vrea cu pretenții, cu mare experiență în administrația centrală, a emis o elucubrație pe care nu se gândea nici el că e în stare să o spună. Concret, senatorul Eugen Țapu-Nazare a făcut o postare în mediul on-line prin care a spus că PSD se pregătește să crească dările pe care le suportă românii. Cum poți face o asemenea afirmație, când PNL este la guvernare și nu avem rezultatul alegerilor? Nici nu am intrat în campanie… De fapt, prin cele scrise cu propria mână, senatorul Țapu recunoaște faptul că PSD va câștiga alegerile. Convins de succesul social-democraților, caută tot felul de argumente cu care să îi mai dezamăgească pe alegători, să rămână mai puțini alături de PSD. Eroare, domnule senator! Dacă tăceai, filosof rămâneai! Ai vrut să spui una și a ieșit alta. Penibil și jenant. Oamenii știu ce au de făcut pe 6 decembrie. Nu vă mai chinuiți să le explicați că plopul face mere! Românii s-au convins cât sunteți de buni, după un an de guvernare PNL. Pregătiți-vă bagajele. Scrutinul electoral se apropie cu pași repezi!“, a declarat Ciprian Șerban, candidat PSD la Camera Deputaților.

În paralel cu astfel de minciuni sfruntate, alți liberali vorbesc în spațiul public despre proiectele PSD, pe care și le asumă ei, cu nerușinare. Este revoltător că îi iau de proști pe români, crezând că oamenii nu văd care este realitatea și că actualii guvernanți au o atitudine josnică față de ei.

Dacă ar avea cu ce se lăuda, ar merge în teritoriu, ar arăta cu degetul – am făcut asta, asta! Dar așa… stau la dos și emit comunicate și dau declarații de presă din birouri, căutând să nu dea ochii cu oamenii, cu cei care așteaptă să se întâmple și ceva bun în țară, pentru că nu îi pot privi în față“, a mai spus candidatul Ciprian Șerban.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *